רק מהריח המתוק ונפלא שיוצא מהתנור בזמן ההכנה שווה להכין אותה.
מצרכים:
1 קילו שיבולת שועל עבה
1 כוס טחינה גולמית אל ארז
1 כוס דבש
4 כפות של שמן קוקוס
1 כפית תמצית וניל איכותית
2 כפיות שטוחות של קינמון
מרכיבים יבשים:
50 גרם פקאן
50 גרם אגוז ברזיל
20 גרם גרעיני חמנייה
20 גרם גרעיני דלעת
50 גרם חמוציות
50 גרם צימוקים אורגנים שחורים
20 גרם שבבי קוקוס אם רוצים
20 גרם צימוק לבן או גוגי ברי
אפשר גם להוסיף שתי כפות של גריי ציה ושתי כפות של שבבי קוקוס אורגני טחון
אופן הכנה:
מדליקים את התנור ל-160 מעלות
בקערת גדולה מערבבים את הטחינה,שמן קוקוס ודבש מערבבים היטב ומוסיפים תמצית וניל וקינמון
רק לאחר איחוי כל המרכיבים מוסיפים את השיבולת שועל
מערבבים היטב עד שכל השיבולת ספוגה בנוזלים
ויוצרים לשתי תבניות נפרדות עם נייר אפיה
ופורסים בצורה אחידה על כל התבנית
אופים כ-20 דקות סה״כ , שימו טיימר ל-10 דקות והחליפו תבנית גבהים בין התבניות שהגרנולה תיאפה בצורה אחידה
בקערה נפרדת מערבבים את כל החמוציות עם המיה והצימוקים
לאחר הוצאת הגרנולה אפשר לקלוט את האגוזים בתנור כ5 דקות
לערבב הכל יחד שהגרנולה והאגוזים בטמפ החדר
וזהו יש לכם גרנולה מטריפה לארוחת בוקר מזינה עם יוגורט ופירות העונה
Комментарии