עוגיות שקדים ללא גלוטן וללא סוכר
עם הארכת הסגר אני ומאיר החלטנו לנקות קצת את המערכת ולקחת הפסקה של שבועיים מלחם וסוכר
אבל איך אפשר בלי משהו לנשנש עם ליד תה השומר בערב או הקפה של הבוקר?
שלפתי ממחברת המתכונים שלי את המתכון המושלם לעוגיות שקדים פריכות וטעימות
שאתן לגמרי הולכות להודות לי על שעליתי אותו.
מרכיבים :
300 גרם אבקת שקדים
150 שקדים טחונים
1 כפית מלח
1.5 כפית סודה לשתייה
4\3 כוסות סילאן
1 כוס טחינה
4.5 כפות שמן קוקוס
שומשום לציפוי
מערבבים יחד בקערה את המרכיבים היבשים ובקערה נפרדת את המרכיבים היבשים
מוסיפים לקערת ה-'רטובים' ומערבבים היטב.
מקררים את הבלילה במקפיא כשעה.
מוצאים את הבלילה מהמקפיא ומכינים כדורים קטנים , כל כדור משטחים מעט עם היד וטובלים בצד אחד עם שומשום
מסדרים במרווחים בתבנית ואופים בין 9-12 דקות (עד שמשחים) על 135 מעלות
コメント